Lataa ilmainen ote Murroksessa-julkaisusta

Tämä on Murroksessa-julkaisusarjan osista ensimmäinen, jossa keskitymme siihen ”isoon kuvaan”, yleisymmärrykseen, jonka tutkimusmatkamme on piirtänyt perinteisesti johdetun yhteisön uudistamisesta ketterämmäksi.  Tarkastelemme kolmea pääkysymystä:

  1. Mistä uuden johtamismallin yritysten ketteryys oikeastaan syntyy, mitkä organisoinnin ja johtamisen osa-alueet ja linjaukset ovat ratkaisevassa roolissa?
  2. Miten ja millä edellytyksin samoja asioita voi tavoitella perinteisessä organisaatiossa?
  3. Miten muutosta kohti ketterämpiä toimintatapoja, siis ketteröitymisen prosessia, kannattaa organisoida ja johtaa perinteisen mallin mukaan toimivassa yhteisössä?

Tulevissa julkaisuissa menemme syvemmälle esimerkiksi strategian, organisoinnin, johtajuuden tai työyhteisön jäsenyyden problematiikkaan. Niissä raportoimme myös tutkimusaineistoamme, jota on kerätty perinteisesti johdetuista ihmisintensiivisistä organisaatioista.

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja pääset lataamaan julkaisun sata ensimmäistä sivua.

Yhteystietojen jättölomake
Hyväksyn, että minulle saa lähettää Murroksessa-ainestoon liittyvää sähköpostia *

Lomakkeen tietoja käytetään Murroksessa-aineistosta tiedottamiseen. Kerättyjä tietoja pääsevät käsittelemään ja näkemään vain sivuston ylläpitäjät. Tietojen näkeminen vaatii kirjautumisen tunnuksella ja salasanalla. Tiedot sijaitsevat tunnusten ja salasanojen takana suojatussa palvelinympäristössä. Tietoja säilytetään toistaiseksi asiakassuhteiden jatkuessa. Sinulla on oikeus pyytää itseäsi koskevat tiedot, oikaisemaan sinua koskeviasi tietoja ja poistamaan sinua koskevat tiedot. Tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille.